Salomo - Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

Scholen

Scholen

De Wadden Molenwijk

De basisschoolperiode vormt een belangrijk deel van de onderwijsloopbaan van het kind. Het team van De Wadden zet zich daar graag voor in. We vinden het belangrijk dat uw kind zich bij ons op school thuis voelt, en er vele jaren met plezier zal doorbrengen. Elke groep en leerkracht heeft zijn eigen dynamiek. Door de jaren heen komen alle kinderen met uitdagende, interessante en verplichte lesstof in aanraking. Na acht schooljaren hebben de leerlingen zo een goede basis ontwikkeld!

Het logo van de school wordt gevormd door 3 praatwolkjes; een 'w' voor de Wadden en een 'b' en 'm' voor de twee afzonderlijke locaties. De praatwolkjes staan voor dialoog, overleg en natuurlijk voor kletsen. Naast het logo worden er ook plaatjes gebruikt, voor schoolreis, overblijven, sportdag etc. In dezelfde kleuren en stijl als het logo.
De huisstijl van de school wordt op allerlei uitingen zichtbaar, van sportkleding tot de vlag buiten en het rapport. Wij zijn trots op onze school en laten dat graag zien!

Basisschool De Wadden is een christelijke school met een open blik naar de samenleving. Wij bieden kwalitatief goed onderwijs en hebben hoge verwachtingen van onze leerlingen en leerkrachten. Wij zien ouders als educatieve partners waarmee wij samenwerken aan de toekomst van hun kind en onze leerling. Onze school biedt aan de kinderen alle kansen om zichzelf te ontwikkelen tot een mens met zelfvertrouwen, met respect voor zichzelf en de ander.

Annelies Siezenga 

Directeur

Klik hier voor de website

kunstwerken

De mooiste kunstwerken van de Salomo-leerlingen.

Heeft Sanne uit groep 8 van de Bos en Duinschool deze prachtige tijger misschien in het bos bij de school gezien? Hij ziet er zo echt uit!

meer kunstwerken