Salomo - Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

Scholen

Scholen

De Wadden BoerhaaveDe basisschoolperiode vormt een belangrijk deel van de onderwijsloopbaan van het kind. Het team van De Wadden zet zich daar graag voor in. We vinden het belangrijk dat uw kind zich bij ons op school thuis voelt, en er vele jaren met plezier zal doorbrengen. Elke groep en leerkracht heeft zijn eigen dynamiek. Door de jaren heen komen alle kinderen met uitdagende, interessante en verplichte lesstof in aanraking. Na acht schooljaren hebben de leerlingen zo een goede basis ontwikkeld!

Het logo van de school wordt gevormd door 3 praatwolkjes; een 'w' voor de Wadden en een 'b' en 'm' voor de twee afzonderlijke locaties. De praatwolkjes staan voor dialoog, overleg en natuurlijk voor kletsen. Naast het logo worden er ook plaatjes gebruikt, voor schoolreis, overblijven, sportdag etc. In dezelfde kleuren en stijl als het logo.
De huisstijl van de school wordt op allerlei uitingen zichtbaar, van sportkleding tot de vlag buiten en het rapport. Wij zijn trots op onze school en laten dat graag zien!

Basisschool De Wadden is een christelijke school met een open blik naar de samenleving. Wij bieden kwalitatief goed onderwijs en hebben hoge verwachtingen van onze leerlingen en leerkrachten. Wij zien ouders als educatieve partners waarmee wij samenwerken aan de toekomst van hun kind en onze leerling. Onze school biedt aan de kinderen alle kansen om zichzelf te ontwikkelen tot een mens met zelfvertrouwen, met respect voor zichzelf en de ander.

 

Nancy Donkers

Directeur

Klik hier voor de website

kunstwerken

De mooiste kunstwerken van de Salomo-leerlingen.

Fanna uit groep 8 van de Koningin Wilhelminaschool in Overveen vertelt: "Op mijn kunstwerk staat een meisje. Ze is heel blij en dankbaar dat ze naar school mag en kan. Want leren is het allerfijnste om te doen. Je leert altijd!"

meer kunstwerken