Salomo - Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

Salomo Kunstwerken

Salomo Kunstwerken

De mooiste kunstwerken van de Salomo-leerlingen.

Als Picasso

Twan de Wijs van de Oranje Nassauschool uit Zandvoort is geïnspireerd door Pablo Picasso. Een prachtig kleurrijk meesterwerk!

Zo trots als een pauw

Chiara uit groep 8 van de Bos en Duinschool is zo trots als een pauw op haar prachtige tekening en dat is helemaal terecht!

Levensechte tijger

Heeft Sanne van Rijswijk uit groep 8 van de Bos en Duinschool deze prachtige tijger misschien in het bos bij de school gezien? Hij ziet er zo echt uit!

Salomo-beer

Hidde Kriek uit groep 8 van de Koningin Wilhelminaschool tekende een beer met op zijn buik het Salomo-logo en in zijn hand een hele coole lolly. 

Je leert altijd!

Fanna Branje uit groep 8 van de Koningin Wilhelminaschool in Overveen vertelt: "Op mijn kunstwerk staat een meisje. Ze is heel blij en dankbaar dat ze naar school mag en kan. Want leren is het allerfijnste om te doen. Je leert altijd!"

Vakjes

"In rekenschriften staan meestal vakjes, altijd eigenlijk", zegt Rosaline Been uit groep 8 van de Koningin Wilhelminaschool. "Daarom is mijn tekening ook zo."

Mijn fantasie

Trijntje van Gerven uit groep 7 van de Willinkschool in Bennebroek maakte deze prachtige tekening. Trijntje vertelt over haar creatie: "Dit is mijn fantasie en ik hoop dat jullie ervan genieten!"

Bloemenlandschap

Madelief Scheerder uit groep 6/7 van de Willinkschool tekende de bloemenvelden die vlak bij de school liggen. Madelief: "Dit is een bloemenlandschap op een zonnige mooie dag."

Heel veel vrede

Shirley Hanselaar uit groep 6a van de Koningin Emmaschool wilde heel veel vrede laten zien in haar tekening en dat is goed gelukt!

Kleurrijk

Baran Demiral uit groep 4 van De Wadden tekende deze kleurrrijke bloemen.

Leuk voor op de site

Lars Captijn uit groep 7 van de Willinkschool dacht dat deze tekening wel leuk was voor op de Salomo-website. Dat vinden wij ook!

Vrede op de wereld

Maud Rutte uit groep 6a van de Koningin Emmaschool maakte deze mooie tekening. Maud vertelt over haar kunstwerk: "Ik wil dat er vrede komt op de wereld en dat iedereen vrolijk is."

 

Kunst van de Salomo-kinderen

Op de Salomo-website wordt aan de leerlingen van alle scholen ruimte geboden om hun creativiteit te tonen. Elke Salomo-school stuurt regelmatig de mooiste tekeningen naar het bestuursbureau en deze zullen op de website gepubliceerd worden.

De allermooisten worden ook gebruikt als achtergrond in het menu bovenaan de pagina's.