Salomo - Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Stichting Kanchi bedankt de Willinkschool

Beste kinderen, leraren en ouders van de Willinkschool. Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om een ieder hartelijk te danken voor het mooie bedrag dat is opgehaald voor Stichting Kanchi met de kerstactie.

Het was voor ons de allereerste keer om door middel van een presentatie in alle klassen de kinderen te informeren over het werk wat wij doen met onze stichting. Deze dag heb ik als heel bijzonder ervaren. Het was hartverwarmend om te zien hoe de kinderen hierna vol enthousiasme aan de slag zijn gegaan om geld op te halen voor de kinderen in Nepal. Maar ook de gastvrijheid en betrokkenheid van de leraren en de reacties van diverse ouders gaven een warm gevoel. Met het prachtige bedrag dat is opgehaald kunnen wij de kinderen van project Bright Nepal een stukje meer zekerheid bieden voor de toekomst. Daarvoor nogmaals hartelijk dank.

Vriendelijke groet,
Sandra Diesvelt
Secretaris Stichting Kanchi

<< Terug naar nieuwsoverzicht

kunstwerken

De mooiste kunstwerken van de Salomo-leerlingen.

Maud Rutte uit groep 6a van de Koningin Emmaschool maakte deze mooie tekening. Maud vertelt over haar kunstwerk: "Ik wil dat er vrede komt op de wereld en dat iedereen vrolijk is."

 

meer kunstwerken