Salomo - Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Reis rond de wereld op De Wadden, Boerhaavewijk

Op De Wadden in Boerhaavewijk start binnenkort het project ‘Reis rond de wereld’. Op dinsdag 23 februari is de inloopavond van 18.30 uur tot 19.30 uur. Alle ouders ontvangen een vliegticket om die avond een rondreis om de wereld te maken.

Tijdens de inloopavond wil de school geld inzamelen voor de sponsorkinderen Derrick en Bridget. Elk kind verkoopt een zelfgemaakt product waarvan de opbrengst volledig naar Derrick en Bridget gaat.

Alle ouders krijgen tot 19.00 uur de mogelijkheid om het werk van het eigen kind te kopen, daarna gaan alle werkjes in de vrije verkoop. Daarnaast wordt aan de ouders gevraagd iets lekkers te maken voor de verkoop. In de aula zal een grote wereldtafel komen, waar de lekkernijen worden verkocht voor het goede doel. In de aula zijn bonnetjes van 50 cent te koop. Wanneer u deze avond komt denkt u er dan aan om kleingeld mee te nemen?

<< Terug naar nieuwsoverzicht

kunstwerken

De mooiste kunstwerken van de Salomo-leerlingen.

Op de Salomo-website wordt aan de leerlingen van alle scholen ruimte geboden om hun creativiteit te tonen. Elke Salomo-school stuurt regelmatig de mooiste tekeningen naar het bestuursbureau en deze zullen op de website gepubliceerd worden.

De allermooisten worden ook gebruikt als achtergrond in het menu bovenaan de pagina's. 

meer kunstwerken