Salomo - Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Project Circus op de Willinkschool

Na de meivakantie start de Willinkschool in Bennebroek met hun jaarlijkse project. Dit jaar is het thema ‘circus’. Ieder jaar staat een discipline van het onderwijsdomein cultuureducatie centraal.

Zo hebben zij vorig jaar tijdens de projectweken extra aandacht geschonken aan de discipline ‘beeldend’. Dit jaar staat in het teken van ‘drama’. Door op deze manier de disciplines structureel aan bod te laten komen wil de Willinkschool de kinderen een breder curriculum aanbieden dan alleen het ‘schoolse’ curriculum.

De projectweken worden afgesloten met een circusvoorstelling. Op dinsdag 23 mei zijn geïnteresseerden van harte welkom bij de voorstelling. Bij mooi weer zal deze op het schoolplein zijn en bij slecht weer in de gymzaal bij de Sparrenbosschool. Na de voorstelling is er nog de gelegenheid om in de klassen te kijken naar de creaties van de kinderen.

<< Terug naar nieuwsoverzicht

kunstwerken

De mooiste kunstwerken van de Salomo-leerlingen.

Madelief Scheerder uit groep 6/7 van de Willinkschool tekende de bloemenvelden die vlak bij de school liggen. Madelief: "Dit is een bloemenlandschap op een zonnige mooie dag."

meer kunstwerken