Salomo - Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Koningsspelen op het strand van Zandvoort

Op vrijdag 22 april vinden op het strand van Zandvoort de Koningsspelen plaats. Op deze dag zullen ongeveer 560 basisschoolleerlingen uit de gemeente Zandvoort en Heemstede deelnemen aan verschillende sportclinics. De clinics worden verzorgd door verenigingen uit de gemeente Zandvoort en Heemstede. Daarnaast zullen er ook clinics worden verzorgd door de studenten van de Hogeschool van Amsterdam.

De dag zal starten om kwart over negen, zodat wij om half tien kunnen beginnen met een gezamenlijke opening. Op het podium zullen wij trachten om een nationaal record te verbreken, door middel van een gezamenlijke dans op het Koningsspelenlied van 2016.  

Na de recordpoging en opening zal de eerste clinicronde starten. Elke ronde duurt 35 minuten met 5 minuten wisseltijd tussen de rondes. In totaal zullen er vier rondes zijn. Om half twaalf zal er gezamenlijk geluncht worden. De kinderen nemen zelf een lunch en drinken mee. Ook zijn tussendoortjes en genoeg drinken belangrijk om genoeg energie over te houden voor alle activiteiten.Na de pauze zijn er nog twee clinicrondes van 35 minuten. Om 13.40 zal de dag gezamenlijk worden afgesloten. Rond 14.00 vertrekken de kinderen naar hun school.

Met sportieve groet,
Marije Postuma
Projectleider Koningsspelen (sportsupport)

<< Terug naar nieuwsoverzicht

kunstwerken

De mooiste kunstwerken van de Salomo-leerlingen.

Maud Rutte uit groep 6a van de Koningin Emmaschool maakte deze mooie tekening. Maud vertelt over haar kunstwerk: "Ik wil dat er vrede komt op de wereld en dat iedereen vrolijk is."

 

meer kunstwerken