Salomo - Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Kinderkracht Club op de Dr. H. Bavinckschool

Op de Bavinck is gestart met de Kinderkracht Club, een leuke en leerzame training voor alle kinderen die wel een extra steuntje kunnen gebruiken om zich fijner, zekerder en meer ontspannen te voelen. Op school, in de klas, met andere kinderen of thuis.

Positiever over jezelf voelen en denken staat dan ook centraal in deze effectieve groepstraining die wordt verzorgd door Annette Hoek van praktijk Kinderkracht. In een kleine veilige groep leren de kinderen met en van elkaar en krijgen zij praktische tips en informatie over diverse thema’s zoals opkomen voor jezelf, omgaan met anderen, lastige gevoelens van binnen, jezelf rustig maken, gedachtenkracht en zelfvertrouwen.

De training is bestemd voor kinderen uit groep 4 tot en met groep 8. Ook voor kinderen uit lagere groepen zijn er mogelijkheden. 

<< Terug naar nieuwsoverzicht

kunstwerken

De mooiste kunstwerken van de Salomo-leerlingen.

Fanna Branje uit groep 8 van de Koningin Wilhelminaschool in Overveen vertelt: "Op mijn kunstwerk staat een meisje. Ze is heel blij en dankbaar dat ze naar school mag en kan. Want leren is het allerfijnste om te doen. Je leert altijd!"

meer kunstwerken