Salomo - Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Kerstbomenactie in Haarlem

Net als voorgaande jaren organiseren Spaarnelanden en de gemeente Haarlem begin 2017 de kerstbomenactie. Op woensdag 4 en 11 januari 2017 – tussen 12.30 en 16.00 uur – kunnen kinderen tot en met 15 jaar op diverse locaties in Haarlem oude kerstbomen brengen.

Het doel van deze actie is zoveel mogelijk te voorkomen dat afgedankte kerstbomen gaan rondslingeren in de stad. Kinderen vanaf 16 jaar en volwassenen kunnen ook oude kerstbomen inleveren. Zij doen echter niet mee aan de actie.

Per ingeleverde boom krijgen de kinderen € 0,40 en één lootje waarmee ze kans maken op de hoofdprijs van € 500,-. Deze hoofdprijs is bestemd voor een activiteit met de hele klas, bijvoorbeeld een excursie, of voor een goed doel. Naast de hoofdprijs zijn er ook cadeaubonnen te winnen.

Op alle locaties wordt op woensdag 11 januari 2017 om 16.30 uur bovendien één cadeaubon van € 10,- per 100 ingeleverde bomen uitgereikt. Alle inzamellocaties zijn vanaf medio december te vinden op www.spaarnelanden.nl.

<< Terug naar nieuwsoverzicht

kunstwerken

De mooiste kunstwerken van de Salomo-leerlingen.

Shirley Hanselaar uit groep 6a van de Koningin Emmaschool wilde heel veel vrede laten zien in haar tekening en dat is goed gelukt!

meer kunstwerken