Salomo - Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Juffendag op De Wadden in Boerhaavewijk

Wat hebben de juffen van groep 3 van De Wadden Boerhaave een gezellige dag gehad! Alle kinderen mochten speelgoed meenemen en verkleed naar school komen. Ze hebben heerlijk binnen en buiten gespeeld, gepicknickt met limonade en Minionskoekjes en een ijsje gegeten. De juffen zijn ontzettend verwend door de kinderen.

Ook de juffen van groep 4a hebben een erg gezellige dag gehad. Juf Betty was jarig en dat is uitgebreid gevierd. De kinderen hebben genoten van de cake die ze woensdag zelf hadden gebakken! ’s Middag zijn de kinderen naar de speeltuin geweest.Hartelijk dank voor alle mooie tekeningen en cadeaus!

De juffendag van groep 1 en 2, hebben deze leuke dag nog te goed. De uitnodigingen zijn de deur uit,… nog even het grote piratenfeest van de kleuters kan beginnen. Op vrijdag 17 juni mag iedereen als piraat naar school komen. Zij gaan er samen ongetwijfeld een super gezellige dag van maken!

<< Terug naar nieuwsoverzicht

kunstwerken

De mooiste kunstwerken van de Salomo-leerlingen.

Hidde Kriek uit groep 8 van de Koningin Wilhelminaschool tekende een beer met op zijn buik het Salomo-logo en in zijn hand een hele coole lolly. 

meer kunstwerken