Salomo - Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Jongensteam De Ark 4e in districtsfinale West

Na een kampioenschap van Haarlem, een kampioenschap van Kennemerland, een kampioenschap van de regio zijn de jongens van het voetbalteam van de Ark 1 uiteindelijk gestrand in het districtskampioenschap West. Na prachtige poulewedstrijden met een winst en gelijkspel, kwam er de kruisfinale. Helaas was die wedstrijd een wedstrijd teveel. Die wedstrijd werd met 3-0 verloren. De jongens hebben daarna nog een wedstrijd om de derde en vierde plaats gespeeld. Helaas werd die ook verloren. En werd er toch een eervolle vierde plaats behaald.

In de afgelopen weken is er heel goed gevoetbald, zijn er mooie kampioenschappen behaald maar hebben we helaas de uiteindelijke landelijke finale in Zeist op 22 juni net niet gehaald.

Geweldig gedaan, jongens. De school is trots op jullie. En een groot compliment aan Maarten (vader van Daan) die al die weken de jongens heeft gemotiveerd en begeleid. 

<< Terug naar nieuwsoverzicht

kunstwerken

De mooiste kunstwerken van de Salomo-leerlingen.

Hidde Kriek uit groep 8 van de Koningin Wilhelminaschool tekende een beer met op zijn buik het Salomo-logo en in zijn hand een hele coole lolly. 

meer kunstwerken