Salomo - Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Help jij ons voor de klas?

Dan biedt Salomo je een mooie premie van €250,- aan, omdat je helpt het lerarentekort het hoofd te bieden!

Ben of ken je iemand die best voor de klas wil? Bij Salomo kan het. Kleine school, grote school, stadsschool, dorpsschool, verschillende onderwijsconcepten – er is altijd wel een Salomoschool die past. Een aantal uren, een paar dagen, fulltime, alles is welkom!

Ook als je niet voor de klas wilt, maar wel woonruimte beschikbaar hebt om te verhuren aan een leerkracht komen we graag met je in contact.

WAAROM?
Salomo heeft, net als andere schoolorganisaties in Nederland, te maken met het lerarentekort: Gepensioneerde collega’s worden gevraagd om terug te komen, duo’s, directeuren en intern begeleiders nemen klassen over…. Alles om te voorkomen dat klassen naar huis moeten worden gestuurd. Daarom zoeken we heel hard naar nieuwe leerkrachten!

WANT
Werken in het onderwijs betekent werk doen dat er écht toe doet. Want wat is er mooier dan te werken met kinderen en te zien hoe ze zich met jouw steun ontwikkelen? Daarbij biedt werken in het onderwijs veel mogelijkheden om rekening te houden met je thuissituatie door een passend dienstverband aan te gaan. Werktijden en vakanties zijn goed geregeld.

STICHTING SALOMO
Salomo staat bekend als een prima werkgever. Met een grote diversiteit aan scholen hebben wij voor iedereen een passende school te bieden. We denken mee om een eventuele overstap naar het onderwijs gemakkelijker te maken. Bijvoorbeeld met begeleiding bij een zij-instroomtraject, of door het regelen van voorrang op plaatsing van je kinderen bij één van de kinderopvanginstellingen waar we mee samen werken.

Werken bij Salomo betekent werken in een prachtig vak in een fijne regio met leuke collega’s. Vandaar dat we ook met vertrouwen jullie hulp vragen. Jullie kunnen als geen ander onze ambassadeurs zijn in het zoeken naar nieuwe collega’s.

HELP ONS
Deel deze oproep alsjeblieft in je netwerk, je facebook, linked-in... Als door jouw bemiddeling een nieuwe leerkracht op een vaste plek wordt aangesteld, geven wij een premie van €250,- op het moment dat de akte van benoeming is getekend. En eens per jaar verloten we een weekend Parijs of Londen voor twee personen onder de aanbrengers van nieuwe collega’s.

Horen we snel van je? Stuur je email naar voordeklas@salomoscholen.nl of bel 023-7078380.

<< Terug naar nieuwsoverzicht

kunstwerken

De mooiste kunstwerken van de Salomo-leerlingen.

Hidde Kriek uit groep 8 van de Koningin Wilhelminaschool tekende een beer met op zijn buik het Salomo-logo en in zijn hand een hele coole lolly. 

meer kunstwerken