Salomo - Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Hard gewerkt tijdens de zomervakantie op De Wadden Boerhaavewijk

Tijdens de zomervakantie is er druk gewerkt om de school nog mooier te maken. In de dependance zijn alle plafonds met verlichting vernieuwd, nieuwe toiletten aangelegd, alle muren en deuren geschilderd en nieuwe aanrechtblokken in de klassen. Het is erg mooi geworden! De doorgang van het kleuterplein naar de dependance PSZ is verbeterd. Een nieuw voetpad en hek zijn aangelegd, zodat we met droge voeten naar de overkant kunnen lopen!

De lokalen van de groepen 8 zijn in de vakantie mooi geschilderd en de leerlingen van groep 8 maken vanaf dit school gebruik van nieuw leerling meubilair. Deze nieuwe tafels en stoelen voldoen beter aan onze huidige eisen en maken bijvoorbeeld het samenwerken tussen de leerlingen gemakkelijker omdat alle tafels een gelijke hoogte hebben. Over een paar jaar is al het huidige leerling meubilair vervangen voor nieuw.

De gladde grijze tegeltjes in de gang bij de kleuters en hoofdingang zijn vervangen voor nieuw marmoleum. Binnenkort zal ook de buitenkant van de school verfraaid worden. We hebben onze kunstenares Lize Versteeg weer gevraagd een leuke muurschildering te maken.

En als laatste maar zeker niet het minste …. De Gemeente is van plan dit schooljaar te starten met het vervangen van de oude speeltoestellen op het schoolplein. De leerlingen hebben hier al over mogen meedenken in de leerlingenraad. 

<< Terug naar nieuwsoverzicht

kunstwerken

De mooiste kunstwerken van de Salomo-leerlingen.

Trijntje van Gerven uit groep 7 van de Willinkschool in Bennebroek maakte deze prachtige tekening. Trijntje vertelt over haar creatie: "Dit is mijn fantasie en ik hoop dat jullie ervan genieten!"

meer kunstwerken