Salomo - Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Dieptepunt is hoogtepunt voor Bos en Duinschool

Op de Bos en Duinschool in Bloemendaal werd vrijdag 16 oktober met alle leerlingen van de Bos en Duinschool en een klas van de Hartenlust Mavo gevierd dat het diepste punt van de nieuwbouw is bereikt. "Soms is een dieptepunt een hoogtepunt en dat is bij de bouw van onze nieuwe school zeker het geval", sprak Salomo-directeur Ben Cüsters de leerlingen en genodigden toe. Met een gymles onder leiding van de gymdocent meester Max van de Hartenlust Mavo vierden alle kinderen symbolisch dat de nieuwe school nu gestalte gaat krijgen.

Onder toeziend oog van wethouder Richard Kruijswijk van de gemeente Bloemendaal, directeur Bos en Duinschool Astrid Kaandorp, directeur Hartenlust Mavo de heer Steenman-Logtenbergen,  directeur Roger Muuse van Kinderopvang Les Petits en directeur van Stichting Salomo Ben Cüsters lieten enkele ouders vanuit de ramen van de tijdelijke locatie met lange gekleurde linten zien hoe diep de nieuwe ondergrondse gymzaal wordt.

De damwanden van de ondergrondse gymzaal zijn klaar en het diepste punt is bereikt.

Aan het enthousiasme van alle medewerkers en zeker ook de kinderen is te zien dat zij reikhalzend uitkijken naar augustus 2016, want dan is de geplande oplevering van de nieuwe school. Voor het zover is moet er de komende maanden hard gewerkt worden.

<< Terug naar nieuwsoverzicht

kunstwerken

De mooiste kunstwerken van de Salomo-leerlingen.

Heeft Sanne van Rijswijk uit groep 8 van de Bos en Duinschool deze prachtige tijger misschien in het bos bij de school gezien? Hij ziet er zo echt uit!

meer kunstwerken