Salomo - Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

<< Terug naar nieuwsoverzicht

De Wadden Boerhaavewijk op excursie naar Spaarnwoude

Groep 1 en 2 van De Wadden Boerhaave is op excursie geweest naar Spaarnwoude. Wat hebben de kleuters genoten van het uitstapje!

De kinderen mochten samen met de ouders van hun groepje steeds een fotokaart kiezen uit “De groene koe”. Daar stonden heel leuke en leerzame opdrachten op, in en rond de boerderij. Ze hebben kalfjes en pasgeboren lammetjes gezien, ringen om de hoorn van een koe gegooid en nog veel meer.

Ze weten nu ook hoe de poep eruit ziet van alle boerderijdieren … Met een sleuteltje mochten ze de kist openmaken, handen op de rug en dan kijken in de schalen en met de foto’s erbij bedenken van welk dier het is. Prachtig vonden de kinderen dit!

Daarnaast is er heerlijk in de speeltuin gespeeld, zijn ze in het spinnenbos geweest en doordat ze stralend weer hadden en lieve ouders, die hen hebben geholpen kan iedereen terugkijken op een zeer geslaagd uitje. 

<< Terug naar nieuwsoverzicht

kunstwerken

De mooiste kunstwerken van de Salomo-leerlingen.

Shirley Hanselaar uit groep 6a van de Koningin Emmaschool wilde heel veel vrede laten zien in haar tekening en dat is goed gelukt!

meer kunstwerken