Salomo - Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

<< Terug naar nieuwsoverzicht

De Trapeze zingt in zorgcentrum Nieuw Delftweide

Groep Grijs van De Trapeze uit Haarlem-Noord is op bezoek gegaan bij het zorgcentrum Nieuw Delftweide. Zij mochten meteen aanschuiven om een liedje mee te zingen. Een aantal liedjes van vroeger zoals “Vader Jacob” en “Altijd is Kortjakje ziek” hebben ze met de ouderen meegezongen!

Vervolgens werden de kinderen in twee groepen verdeeld om paaspakketten uit te delen aan de bewoners van het zorgcentrum. Robin mocht een paaspakketje aan de oudste bewoonster overhandigen, zij was net 100(!!) geworden! En Talha en Maik kregen zelfs een kus van een bewoonster!

Hieronder een verslag gemaakt door Ouiam: "We zijn naar het bejaardentehuis geweest! De bejaarden vonden het leuk dat we er waren, het was echt gezellig! We gingen er met de klas lopend naar toe. We hebben liedjes gezongen met de bejaarden, ook hebben we paaspakketten uitgedeeld. We gingen langs de deuren en soms kregen we ook snoepjes van de mensen. Op het einde kregen we ook limo."

<< Terug naar nieuwsoverzicht

kunstwerken

De mooiste kunstwerken van de Salomo-leerlingen.

Heeft Sanne van Rijswijk uit groep 8 van de Bos en Duinschool deze prachtige tijger misschien in het bos bij de school gezien? Hij ziet er zo echt uit!

meer kunstwerken