Salomo - Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Bavinck-Feestdag

Op vrijdag 9 oktober is onze echte Bavinck-feestdag. Om 8.30 uur zal schooldirecteur Nanda Klaassen samen met de bestuurder van Salomo, de heer Ben Cüsters, de dag openen. Dat doen ze samen met kinderen en collega's. Vanzelfsprekend op het Bert de Swartplein, het schoolplein bij het hoofdgebouw. Daarna vindt er een feestelijk programma voor de leerlingen plaats. Met verhalen, muziek, speurtocht. Om 12.00 uur zijn zij dan vrij.

Op die 9e oktober vanaf 17.00 uur (tot 20.00 uur) is iedereen van harte welkom. We nodigen iedereen jullie van harte uit om samen met ons feest te vieren. Te eten en het glas te heffen! Er zal een frietkraam staan, er is een stamppottenbuffet en natuurlijk lekkere drankjes. Om er voor te zorgen dat er voldoende eten en drinken aanwezig is gaat de verkoop van muntjes voor de maaltijd volgende week van start. Voor een stamppotmaaltijd vragen we € 5,-- en voor een frietje mét met een snack € 2,50.

<< Terug naar nieuwsoverzicht

kunstwerken

De mooiste kunstwerken van de Salomo-leerlingen.

Twan de Wijs van de Oranje Nassauschool uit Zandvoort is geïnspireerd door Pablo Picasso. Een prachtig kleurrijk meesterwerk!

meer kunstwerken