Salomo - Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

Nieuws

Nieuws

Tienduizend kinderen Wereldwijs

TWijs is de nieuwe naam van het schoolbestuur waaronder onze scholen (voorheen van Sint Bavo en Salomo) vanaf 1 januari 2020 samen verder gaan. Klik hier om de feestelijke bekendmaking van de naam te bekijken! Deze naam – TWijs – is niet willekeurig gekozen maar drukt onze opdracht uit:  Tienduizend kinderen Wereldwijs. Wij ontlenen onze opdracht aan de duurzame ontwikkelingsdoelen (sustainable development goals) van de Verenigde Naties, gericht...

Lees meer

Karen al 40 jaar kleuterjuf met flair

Juf Karen Berendsen viert haar veertig jarig jubileum als leerkracht en daarover verscheen een artikel in het Haarlems Dagblad. Klik hier om het artikel te lezen.

Lees meer

Prinses Beatrix gaat naar de sterren en daar voorbij

De kinderen van de Prinses Beatrixschool hebben op maandag 13 januari een intrigerende presentatie bijgewoond over het thema ruimtevaart. Klik hier om het artikel daarover in het Haarlems Dagblad te lezen.  

Lees meer

kunstwerken

De mooiste kunstwerken van de Salomo-leerlingen.

Op de Salomo-website wordt aan de leerlingen van alle scholen ruimte geboden om hun creativiteit te tonen. Elke Salomo-school stuurt de mooiste tekeningen naar het bestuursbureau en deze zullen op de website gepubliceerd worden.

De allermooisten worden ook gebruikt als achtergrond in het menu bovenaan de pagina's. 

meer kunstwerken