Salomo - Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

Je hebt je pabodiploma

Je hebt je pabodiploma

Je hebt je pabodiploma

Heb je je Pabo-diploma: we zijn altijd op zoek naar bevoegde leerkrachten (of naar LIO’s of die bíjna klaar zijn).

Pool:
In onze interne pool zitten ervaren leerkrachten die voor kortere of langere tijd worden ingezet op de verschillende scholen van Salomo. Je bent dan vast in dienst van Salomo, maakt deel uit van het team van poolers, hebt je eigen leidinggevende en doet mee aan allerlei vormen van teamscholing en intervisie. We hebben ook een pool voor startende leerkrachten, die we vooral op langdurige vervangingen inzetten, zoals een zwangerschapsvervanging. Zo kan je je in alle rust verder ontwikkelen en toch verschillende scholen van binnen zien.


Quote kandidaat Werk/Leertraject n.a.v. stage in groep 1/2;
Ondanks mijn initiële bedenkingen bij het stage lopen in groep 1/2, heb ik beide dagen toch als erg leuk ervaren. Ik realiseer me dat het lesgeven aan deze groepen meer spelenderwijs gaat en dat deze kinderen een veel kortere concentratieboog hebben dan de oudere leerlingen, waardoor meer ruimte nodig is voor spelen. Op de scholen:
Heb je liever een eigen groep? Met 19 scholen is er altijd wel een school die bij je past. We hebben grote scholen, kleine scholen, stadsscholen, dorpsscholen, scholen met een speciaal onderwijsconcept of met een specifieke doelgroep. Scholen in rijksmonumenten en scholen in het bos... er valt genoeg te kiezen.

Voor starters of herintreders hebben we een solide begeleidingstraject, dat voorziet in een maatje op de school, intervisie, coachgesprekken, ontwikkelassessments, meekijken bij ervaren collega’s en trainingen in onze academie.

Heb je interesse? Maak een afspraak!

kunstwerken

De mooiste kunstwerken van de Salomo-leerlingen.

Lars uit groep 7 van de Willinkschool dacht dat deze tekening wel leuk was voor op de Salomo-website. Dat vinden wij ook!

meer kunstwerken