Salomo - Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

Leerling Zoekt Leerkracht

Leerling Zoekt Leerkracht

Onze leerlingen zoeken leerkrachten die voor hen het verschil kunnen maken.

Werken in het basisonderwijs doet er toe: je biedt kinderen optimale kansen om zich te ontwikkelen tot stabiele, gelukkige mensen. Dat gaat lang niet altijd vanzelf en het is ook lang niet altijd leuk en dankbaar werk. Maar volgens veel van onze leerkrachten is het wel ‘het mooiste beroep van de wereld’.

Wil je voor de klas? Dan hebben wij daar bij Salomo diverse mogelijkheden voor:

Heb je je pabodiploma? Meld je dan hier

We gaan graag met je in gesprek om te bespreken
- of je parttime of fulltime wilt werken
- bijvoorbeeld op een school met een bijzonder onderwijsconcept
- of je liever juist op meerdere scholen wilt gaan invallen
- of dat je eerst nog een begeleidingstraject wilt omdat je er een tijdje uit bent geweest of je als starter nog wat sterker wilt gaan voelen voor de groep
- of nog andere ideeën en wensen hebt.

Heb je geen pabodiploma, maar zou je dat wel willen halen? Meld je dan hier aan als belangstellende voor een werk-leertraject.

Dan onderzoeken we samen wat er mogelijk is.


Quote kandidaat Werk/Leertraject gemaakt n.a.v. de stages;
Hoewel ik cognitief wist dat het niet zo zou zijn, had ik ergens stiekem toch nog het beeld van een klas waarvan de kindertjes in bewondering en dankbaarheid naar de leraar opkeken, gulzig en stil alle kennis tot zich namen en blij huppelend aan het einde van de dag de klas verlieten. Zo ging het niet. In de klas was het voortdurend bij de les blijven, schakelen tussen waar je heen wilt en wat er mogelijk is en inspelen op wat er gebeurt in de klas. Het is een overweldigende hoeveelheid prikkels. Daarover zei een andere juf die ik sprak denk ik terecht: ‘Ja maar jij hebt ook nog geen prikkelfilter’. Waarmee ze impliceerde dat dat wel iets is waar je in zekere mate aan kunt wennen. 


Bij Salomo werken vooral leerkrachten. Maar natuurlijk zoeken we soms ook wel een schooldirecteur of iemand voor een ondersteunende functie. Kijk dus vooral verder bij de vacatures of er iets voor je bij zit en dan ontmoeten we je graag.

kunstwerken

De mooiste kunstwerken van de Salomo-leerlingen.

Twan van de Oranje Nassauschool uit Zandvoort is geïnspireerd door Pablo Picasso. Een prachtig kleurrijk meesterwerk!

meer kunstwerken