Salomo - Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

Nieuws

Nieuws

Meisjes Prinses Beatrixschool winnen schoolvoetbaltoernooi

De meisjes van de Prinses Beatrixschool hebben op de sportvelden van HBC het schoolvoetbaltoernooi gewonnnen. Van de dertien deelnemende meisjesteams uit Heemstede was het Prinses Beatrix-team de allerbeste en dat werd natuurlijk uitgebreid gevierd! Van harte gefeliciteerd meiden!  Lees hier het artikel in het Haarlems Dagblad.

Lees meer

Leerlingen De Wadden doen Scrooge-workshop

Leerlingen van De Wadden hebben een door Stadsschouwburg Haarlem geïnitieerde workshop 'Scrooge in de Wijken' gevolgd. Lees hier het verslag daarover uit het Haarlems Dagblad. 

Lees meer

Help jij ons voor de klas?

Dan biedt Salomo je een mooie premie van €250,- aan, omdat je helpt het lerarentekort het hoofd te bieden! Ben of ken je iemand die best voor de klas wil? Bij Salomo kan het. Kleine school, grote school, stadsschool, dorpsschool, verschillende onderwijsconcepten – er is altijd wel een Salomoschool die past. Een aantal uren, een paar dagen, fulltime, alles is welkom! Ook als je niet voor de klas wilt, maar wel woonruimte beschikbaar hebt...

Lees meer

kunstwerken

De mooiste kunstwerken van de Salomo-leerlingen.

Twan de Wijs van de Oranje Nassauschool uit Zandvoort is geïnspireerd door Pablo Picasso. Een prachtig kleurrijk meesterwerk!

meer kunstwerken